tillbaka igen!

nu har jag bestämt mig för att börja blogga på min gamla blogg igen istället. Amandaida.blogg.se

8 april

Idag så bjöd vi ut oss själva till Neliah och Ludvigs mormor och morfar, så Neliah skulle få testa att köra sin nya elbil hon fick i present. Innan hade hon bara fått köra den inne och det är ingen hit för våra möbler.


Födelsedags kalas!

Igår hade vi födelsedags firande av våran lilla två-åring som inte alls är så liten längre.

Dagen blev jätte lyckad med massor fina presenter, så nu leks det för fullt här hemma.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3383380/images/2012/pic_197430313.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3383380/images/2012/pic_197430313.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3383380/images/2012/pic_197434056.jpg" class="image">


Idag är ingen vanlig dag för det är Neliahs födelsedag!

Tänk att min lilla tjej redan har hunnit bli två år. Kan inte förstå vart tiden tar vägen.

Grattis mammas älskling, älskar dig.


Måndag

Jag vet inte hur jag ska göra. Jag funderar på igen att sluta blogga. Samtidigt som jag älskar att få skriva av mig så känner jag ändå inte att jag kan göra det till fullo här på bloggen. För Jag hatar att veta att det finns folk som läser min blogg som jag inte vill ska ha med mitt liv att göra. Men sen om man väljer att skriva saker på internet så vet man ju att vem som helst har tillgång till det. Så hur ska jag göra? Skaffa en blogg som jag inte berättar om, så jag bara skriver för egen vinning? Vilket är lite tråkigt det med eftersom man älskar ju att få kommentarer. kanske borde skaffa en blogg och sen får man säga till om man vill ha adressen, för på så sätt så vet ju jag vilka som läser. (till en början)


Fondant?

Någon som vet vart det finns att köpa fondant? Helst någon butik i Norrköping.


RSS 2.0